top of page

Ακολουθήστε μας!!

Το 2007, πέρασε στα χέρια μας, πολύτιμο δώρο των προγόνων μας που έζησαν ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Αίγυπτο: στον Άγιο Γεώργιο και  στην Άνω Γατζέα, στο Κάιρο και στην Αλεξάνδρεια, για να καταλήξουν τελικά στην Αθήνα, την πόλη που μας γέννησε.

 

Ερωτευμένες με το σπίτι και την γύρω περιοχή, με κέφι και μεράκι, αποφασίσαμε να το «ξαναζωντανέψουμε» προσπαθώντας να κρατήσουμε τον χαρακτήρα και την γοητεία του.


Σιγά σιγά έγινε το καταφύγιο για τις οικογενειακές διακοπές μας και το σημείο συνάντησης για τις εκδρομές της παρέας μας. Οι φίλοι χαλάρωσαν, τα παιδιά άρχισαν να μαζεύουν μνήμες καλοκαιρινών διακοπών και οι εμείς βρήκαμε το λημέρι μας, χώρος απόδρασης από τους τρελούς ρυθμούς της Αθήνας.


Νιώθοντας τον ενθουσιασμό των φίλων και τη χαρά των παιδιών θελήσαμε να το μοιραστούμε και με άλλους.

Έτσι ξεκίνησε η ιδέα της ενοικίασης. Το σπίτι αυτό δεν θα έπρεπε να μένει άδειο τις μέρες που κανένας από την οικογένεια μας ή τους φίλους μας δεν θα μπορούσε να πάει.

 

Το βαφτίσαμε Villa Amanti, από τα αρχικά των ονομάτων μας. Amanti, που στα Ιταλικά σημαίνει εραστές, εραστές του παρελθόντος, του σήμερα, της ζωής, της χαράς, της ευτυχίας…

Villa Amanti, a traditional holiday house for your vacations in Pelion.

 

Λίγο έξω από τον Βόλο, στα ριζά του Βουνού των Κενταύρων, συναντάς ένα όμορφο, γραφικό και πάνω απ' όλα ήσυχο χωριουδάκι, την Άνω Γατζέα.

 

Δύο μόλις χιλιόμετρα από το παραθαλάσσιο ψαροχώρι της Κάτω Γατζέας, λίγα σπίτια σπαρμένα στην πλαγιά του βουνού, μια εκκλησία, μια ταβέρνα, το Μουσείο της Ελιάς και ο Παλιός Σταθμός. Αυτή είναι η Άνω Γατζέα.

 

Μέσα στον ελαιώνα, κοντά στην εκκλησία, ένα σπίτι του προηγούμενου αιώνα ανέμενε καρτερικά, μέσα στη σιωπή και τις αναμνήσεις να ξαναγεμίσει φωνές, χρώματα, εικόνες, συγκινήσεις.

 

 

Και σας το διαθέτουμε, για να περάσετε τις δικές σας αξέχαστες στιγμές.

 
Είτε είστε ζευγάρια, μια παρέα, μια ομάδα, μία οικογένεια με παιδιά είναι το ιδανικό μέρος για εσάς, γιατί  η αίσθηση που σου μένει μετά από λίγες μέρες στο σπίτι είναι ότι «όλοι οι καλοί χωράνε, χωρίς να πέφτει ο ένας πάνω στον άλλον».


 
Στιγμές που έχουν βιώσει όσοι έχουν μείνει στο σπίτι μας και έχουν χαραχτεί αναλλοίωτες στη μνήμη τους θα μπορούσαν να γίνουν και δικιές σας αναμνήσεις:
Διάβασμα στο πρωινό φως της βεράντας, ομαδικά μαγειρέματα στη κουζίνα, γιόγκα στο γρασίδι της κάτω αυλής, ατελείωτες κουβέντες και τουρνουά scrabble με κρασί μπροστά στο τζάκι, χορός κάτω από τα άστρα και το φως του φεγγαριού, γλέντια με κιθάρες στην τραπεζαρία του κήπου, με το μπάρμπεκιου να έχει πάρει φωτιά και οι καρδιές αέρα.
 
Ο καθένας μπορεί να βρει την δική του αγαπημένη γωνιά.

 

 

 

 Σας προσφέρουμε το σκηνικό. 

Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να φέρετε τον «θίασό» σας και να ζήσετε το δικό σας σενάριο.

 

Αμαλία & Αντιγόνη

Τελικά, η Αμαλία μετακόμισε στην Άνω Γατζέα τον Μάιο 2014.

 

Θα σας καλωσορίσει στη Villa Amanti και θα είναι εκεί για εσάς, πρόθυμη να καλύψει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

 

Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, καλέστε την οποιαδήποτε ώρα και εκείνη θα κάνει ότι περνά από το χέρι της για θα βρει άμεσα τη λύση.

 

Και όταν τη συναντήσετε, μην ξεχάσετε να την ρωτήσετε πού να φάτε, πού να πάτε, τί να κάνετε. Θα σας συστήσει τα καλύτερα μέρη και τις καλύτερες δρστηριότητες στη γύρω περιοχή.

bottom of page